[vc_row css=”.vc_custom_1513347932803{padding-top: 30px !important;}”][vc_column][careerfy_about_company title=”Wij zijn SportMatchCoaching!” bold_txt=”Hét vraag- en aanbod platform binnen de hockeywereld, waarin trainers en verenigingen met elkaar worden verbonden.” about_img=”https://sportmatchcoaching.com/wp-content/uploads/2019/10/sportmatchcoaching-hockey-slider.jpg” btn_txt=”Bekijk alle vacatures” btn_url=”./vacatures”]Voor hockeyclubs is het mogelijk om vacatures te plaatsen of zelf actief op zoek te gaan naar een geschikte trainer voor uw job.
Voor trainers en coaches is het mogelijk om de hockey-uitdaging te vinden die bij u past. Of in contact te komen met andere hockeytrainers om bijvoorbeeld oefenwedstrijden of toernooien georganiseerd te krijgen. Of vraagstukken binnen hockey en hockeykennis te delen.

Wat begon als een onderzoek van studiegenoten Dailey Pelgrims en Nick Sandbergen naar trainerswerving voor hockeyverenigingen, werd al snel een betaalbare oplossing voor verenigingen.
Uit onderzoek bleek dat veel hockeyverenigingen weinig wisten over welke trainers zich waar bevonden. Verder werd al snel duidelijk dat organisaties en bedrijven die alternatieven aanboden buitensporige prijzen hanteerden. Hierdoor gingen zij in onze ogen hun doel voorbij, namelijk het ondersteunen van de verenigingen in hun zoektocht.

Dit maakte dat wij een voor iedere vereniging betaalbaar alternatief aan wilde bieden. En de optie openhouden voor verenigingen om zelf op zoek te gaan binnen een uitgebreid trainersnetwerk. Dit om verenigingen te helpen om genoeg en geschikte trainers te vinden voor al hun leden.[/careerfy_about_company][/vc_column][/vc_row]